maandag 6 januari 2014

Beste ouders,

Naar aanleiding van het familiaal drama hebben we deze ochtend een speciaal kringgesprek gehouden. In ons klasje kreeg iedereen de tijd om zijn verhaal te doen en vragen te stellen. We hebben gepraat over hoe we ons bij de situatie voelden.

We hebben ook verteld dat Lars nu een sterretje in de wolken is. Er is een herdenkingshoekje voor Lars op de grote speelplaats onder het afdak. Daar ligt tevens ook een rouwregister.
Wie wil, kan morgen een tekening maken voor Lars. We zullen deze tekeningen dan samen in het herdenkingshoekje leggen.

Ik heb met de kinderen ook afgesproken dat als ze droevig of bang zijn of nog vragen hebben, ze altijd bij de juf en bij mama en papa terechtkunnen voor een gesprekje en een dikke knuffel.

Mocht u het moeilijk vinden om op bepaalde vragen te antwoorden, staan wij voor u klaar of kan u ook mailen naar : Sophie.de.greve@g-o.be (sociaal assistente van het CLB) of bellen naar 09.3481582(CLB Lokeren) of u kan contact opnemen met teleonthaal op het nummer 106.

Als er nog problemen, bedenkingen of vragen zouden zijn, kom dan gerust langs. Samen proberen we dan een oplossing te zoeken.

Groetjes,

Juf Nathalie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten