zondag 5 januari 2014

Mededeling familiaal drama 5 januari 2014


Beste ouders,

Tot onze grote ontsteltenis hebben wij vandaag vernomen dat een familiaal drama onze gemeenschap heeft getroffen. Het verdriet is bijzonder groot, net als het medeleven met de getroffen families.

Omdat dit drama ongetwijfeld vele gevoelens heeft losgemaakt bij kinderen, ouders en leerkrachten zal er morgen een professioneel team van psychologen, dokters en sociaal werkers aanwezig zijn ter ondersteuning van onze leerlingen en leerkrachten.

In alle klassen zal er met de kinderen gepraat worden, in de klassen K2A (juf Philippine) en L3B (juf Veerle) zullen rouwhoekjes worden ingericht.

Onder het afdak aan de leraarskamer zal een rouwhoek worden geïnstalleerd waar iedereen die dat wil een boodschap, een kaarsje, een tekening, een foto, een bloem of een kaartje wil afgeven, er ligt tevens een rouwregister.

Tot slot wil ik iedereen oproepen om morgen de kinderen zeker niet thuis te houden maar hen zoals gewoonlijk naar school te sturen.

Indien u zelf nood heeft aan een gesprek dan kan u terecht bij teleonthaal (tel. 106), bij de zelfmoordlijn (tel. 1813) of bij ons CLB op het nummer 09 348 15 82.

Hoogachtend,

meester Stijn

directeur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten